The Blue Oyster

Päivitetty 2.11.2017 klo 22.22
TheBlueOyster

Kapakassa on kolme kerrosta ja musiikki vaihtuu kerroksittain. 

Dumskajan baarikadun vieressä Lomonosovilla sijaitsee lisää baareja. Niistä yhden edustalla parveilee enemmän miehiä kuin muiden baarien edessä. Ikkunat on peitetty teipeillä (ei niin, ettäkö se olisi ainoa baari, jonka ikkunat on vuorattu kiinni), eikä missään näy baarin nimeä. Ovella seisoo poke, joka koettaa estää naisia menemästä sisään sanoen, että "tämä on sellainen baari". Ai millainen? No homobaari! Ei se mitään, sattuukin olemaan homokaveri sopivasti matkassa - ja kas, ilman sen kummempaa todistelua sukupuolisista mieltymyksistä pääsemme sisään.

Kapakassa on kolme kerrosta ja musiikki vaihtuu kerroksittain. Bingoemäntä pitää mikkiin huutaen ohjelmaa käynnissä, mutta miehet ovat enemmän kiinnostuneita valokuvaajasta, joka kiertää ottamassa asiakkaista kuvia. Mitä rohkeampi kuva, sitä parempi. Homovihasta tai pelokkaasta ilmapiiristä ei ole tietoakaan. Rappuset ovat perivenäläisen epätasaiset. Kannattaa tilata olutta tai limua, sillä drinksujen tekijä ei oikein osaa hommaansa. Mojitossa koostui lähinnä spritestä ja jääkuutioista kuivahtaneen mintun lisäksi.

HUOM. samassa osoitteessa sijaitsee useita homobaareja.

Aukioloajat: 
23-06
Osoite: 
Lomonosova 1
Ломоносова 1
Lähimmät metroasemat: 
Gostnyi Dvor (Гостиный двор)

Lue myös

Pietarin baarit

Pietarissa on baareja valtava määrä. Osa niistä sijaitsee sisäpihoilla tai talojen ylimmissä kerroksissa, eikä niitä löydä oikeista osoitetiedoista huolimatta.

Yöelämä

Venäjällä yöelämä alkaa sananmukaisesti vasta yöllä eli puolen yön jälkeen.

Kaverit tanssivat skannereiden valossa

Pietarin klubit

Pietarin yöelämä on innostava ja elinvoimainen verrattuna vaikkapa Helsingin klubbailuun.