Killfish Discount Bar

Päivitetty 2.11.2017 klo 22.23

Pietarissa on paljon oivallisia illanviettopaikkoja, kuten esimerkiksi rock-henkinen Killfish-niminen kapakkaketju.

Killfishiin on mahdollista hankkia jäsenkortti, jolla olut ja muut juomat irtoavat edullisemmin kuin satunnaiselle kävijälle. Killfishissä on aito neukkuaikainen myyntimenettely: ensin jonotat kassalle ja kerrot, mitä haluat. Maksettuasi juomat jonotat kuitin kanssa baarimikolle, joka ottaa kuittisi ja kaataa lasiin vain ne juomat, jotka olet maksanut. Huomioi, että menussa olevat hinnat ovat hintoja jäsenkortin omaaville. Varaudu maksamaan oluestasi tuplasti.

Ole siis tarkkana, että kassalla oleva henkilö kuulee tilauksesi oikein!

Jokaisessa Killfish-ketjuun kuuluvassa ravintolassa on tarjolla sushia, mutta valtaosassa myös on myös muuta ruokaa. Varmista asia tarjoilijalta. Kala-allergikolle ikävä ylläri, jos päätyy just siihen Killfishiin, mistä saa vain sushia... Suositeltavia kyytipoikia juomalle ovat paistetut pelmenit (sis.lihaa) sekä grenkit (valkosipulileivät).

Killfishejä on keskustan alueella osoitteissa Vosstannija 30 sekä Sadovaja 45. Primorskajan metriksen luota, Korablestroitelein kadulta löytyy yksi Killfish - ihan siitä SPB:n naapurista. Killfish Korablestroitelei 31/2, SPB Korablestroitelei 30. Kadun nimi tarkoittaa laivanrakentajaa.

Ruokatarjoilu: 
Menu käytössä
Osoite: 
Zagorodnii prospekt 32
Загородный пр., д. 32
Lähimmät metroasemat: 
Puškinskaja (Пушкинская)
Zvenigorodskaja (Звенигородская)