Stoker

Stokeriin päästäkseen on kiivettävä pitkät portaat ylös. Sisäänpääsy maksaa parista sadasta ruplasta ylöspäin ja paikassa esiintyy aloittelevia bändejä monta kertaa viikossa.

Sisäänpääsy maksaa parista sadasta ruplasta ylöspäin ja paikassa esiintyy aloittelevia bändejä monta kertaa viikossa. Juomalista on yhteneväinen naapurissa sijaitsevan Bat-baarin kanssa, mutta asiakaskunta on Batin asiakkaita nuorempia ja vähemmän laittautuneita. Baarimikkoina on nuoria lävistettyjä naisia. Stokerissa pöydät ja tuolit ovat eriparia, ja istuminen saattaa ollaa kiikerää. Paikasta tulee mieleen Lepakkoluolan kuppila mustine seinineen, huterine, moneen kertaan likaantuneine penkkeineen, mustiinpukeutuneine asiakkaineen.

Stokerissa on viitisenkymmentä istumapaikkaa, mutta puolet porukasta ramppaa ulkona tupakalla, mikä saattaa viedä ne parhaat bileetkin ulos. Jos haluat ottaa juoman mukaasi pihalle, pyydä tiskiltä muovituoppi. Stokerissa esiintyy toisinaan suomalaisiakin bändejä ja ylipäänsä suomalainen raskas rock on stokerilaisten suosiossa. Ville Valokin on saanut HIM:n suosion vuoksi oman nimikkodrinkkinsä tässä pienessä pietarilaiskuppilassa (kuvassa keskimmäisenä). Goottimusiikin ystäville tiedoksi, että maanantaisin Stokerissa soitetaan erityisesti sitä.

Aukioloajat: 
16-> su-to klo 23 asti
pe-la 16-> aamuun asti
Osoite: 
Sadovaja 30
Садовая 30
Lähimmät metroasemat: 
Sadovaja (Садовая)
Gostnyi Dvor (Гостиный двор)
Sennaja ploštšad (Сенная площадь)